Hvorfor vælge IBAN?

Betalingsoptimering

Reducerer mest muligt afviste betalinger og omkostninger forbundet med udbedring og genindvinding. Reducerer fejlslagne betalinger og de dertil knyttede bankgebyrer, så det sparer tid og penge. Sikrer at gyldige oplysninger indtastes, fjerner forkerte oplysninger og indtastningsfejl og forbedrer registrering. Undgå betalingsfejl og bankgebyrer.

Spar tid

Ved at automatisere betalingsvalidering og hentning af bankdata, vil du spare dyrebar tid og ressourcer brugt på at tjekke betalingsoplysninger før betalingen ekspederes.

Automatisk udfyldning

Forbedrer brugeroplevelsen ved automatisk udfyldning af bankoplysninger som BIC-kode og banknavn for dine klienter, når de indtaster deres bankoplysninger.

Hurtig opstillingsproces

Vi har bygget alle vores forretningsprocesser omkring enkle og effektive koncepter. Med en forenklet købsproces, hurtig konto oprettelse og enkelt opkald API kan du få vores system integreret med mindst muligt besvær og tid.

Pålideligt og sikkert

Ved at licensere bank reference data fra dataudbydere af høj kvalitet, såsom S.W.I.F.T, VocaLink og Banque de France, sikrer vi bedst mulig datakvalitet. Med redundant server arkitektur leverer tjenesterne maksimal pålidelighed og oppetid.

Betroet support

Vores team står altid klar til at svare på vores klienters forespørgsler. Hurtige responstider og hurtig problemløsning giver vores klienter problemfri integrering og en fin brugeroplevelse.

Vores system understøtter IBAN validering for 97 lande. Vi vil understøtte nye lande, så snart de officielt tager IBAN standarden i brug.

Understøttede lande

We licenserer data fra pålidelige datakilder som nationalbanker og finanshuse for at levere akkurate bank data.

Datakilder

Ved at opdatere vores bank-registre månedligt og for visse lande hver uge, sikrer vi, at vores system leverer opdaterede bankoplysninger.

Hyppige opdateringer

Vores overvågningssystemer sporer konstant vores tjenestes status og resultater. Afbrydelser, vedligeholdelse og problemer anføres her.

Se system status

System sikkerhed og databeskyttelse betyder meget for os. Lær mere om de trin og tekniske foranstaltninger, vi tager for at beskytte dine data.

Databeskyttelse

I de år, vi har leveret vores betalingsvalideringstjenester, har over 1000 virksomheder betroet os valideringen af deres betalingsdetaljer.

Betroet af