About Us


Denne betalingsvalideringsplatform på www.iban.dk drives af GV Solyushans Ltd,
en virksomhed, der er registreret i Bulgarien med adressen: Asen Zlatarov 16, 4000 Plovdiv
Vores virksomhed specialiserer sig i at levere Software as a Service (SaaS) betalingsvalideringsløsninger til forretningsbrug.

Hvad vi gør

Vi er en pålidelig leverandør af betalingsvalidering og optimereinsløsninger med et støt voksende antal virksomheder, der bruger vores tjenester.
Vores udvalg af let anvendelige online tjenester, der fås som SaaS og UI, hjælper virksomheder med at undgå fejlslagne transaktioner, med at strømline betalingsprocessen og med at beskytte sig mod svindel.
Al denne funktionalitet er samlet i et sikkert miljø, der behandler alle data, der sendes til vores platform, som yderst følsomme.

Vores primære mål er at levere pålidelige og opdaterede bankoplysninger via vores tjenester ved at licensere data fra pålidelige data partnere som S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France osv.

 • Produkter, der er effektive og lette at integrere
 • Løsninger, der bidrager til at løse tekniske og forretningsmæssige udfordringer
 • Gennemprøvet, pålidelig teknologi og ekspertise
 • Kvalificeret og dedikeret teknisk support til enhver kundeanmodning
Hvad vi gør
Vores værdier

Vores værdier

Vi værdsætter:

  <
 • At være effektive og levere enkle løsninger på komplicerede problemer.
 • Gennemsigtighed, ærlighed. En virksomhed bør opføre sig som en person – og være ansvarsbevidst og tro mod dens klienter og partnere.
 • Kundetilfredshed og samarbejde med vores klienter om at forbedre vores tjenester.
 • Vidensdeling. Vores websted er ikke blot en platform til at sælge vores tjenester. Vi udvikler referencesider og leverer gratis ressourcer til enhver, der har brug for at forstå bankbetalinger og tekniske detaljer som BIC-koder, valutakurser, IBAN struktur, landsoplysninger mm.

Vores partnerskaber

Akkurate bank data ligger til grund for vores tjenester, og det er afgørende, at disse data er så opdaterede og akkurate som muligt. Ved at bygge strategiske partnerskaber med myndighederne i betalingssektoren, leverer vi en pålidelig og opdateret kilde til betalingsreference oplysninger. Vores datapartnere omfatter nationalbanker, finanshuse og private virksomheder, der udsteder og vedligeholder bankkode data ressourcer.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Vores kompakte team af udviklere, iværksættere og IT-eksperter har erfaring med udvikling af betalingsvalideringstjenester siden 2009.
Vi har arbejdet på brugertilpassede betalingsvalideringsløsninger inden for forskellige brancher.
Med den hurtige udvikling af EU’s betalingsordninger specialiserer vi os i strømlining af bankbetalinger for vores kunder i forretningsverdenen.
Efterhånden som IBAN-numre (International Bank Account Number) er blevet det førende format for identifikation af bankkonti, har vi udviklet et centraliseret system til validering af IBAN data.

 • I dag

  Med støtte fra tusindvis af virksomheder, der har tillid til vores valideringsmetoder, bliver vi ved med at udvide, udvikle og forbedre vores system for at levere bedre betalingsvalideringstjenester.

 • 2016

  På et tidspunkt, hvor vi allerede havde en betydelig kundebase, der brugte den første version af API og UI med vores tjeneste, udvidede vi vores udvalg af tjenester og bragte nye og forbedrede API’er til den nye platform på www.iban.com

 • 2015

  Udrulning af Software as a Service (SaaS) IBAN validering og beregning, herunder grundlæggende API funktion.

 • 2013

  Lancerede den første IBAN valideringsplatform. Det første websted leverede en gratis IBAN valideringsfunktion.